Cookies op De Reusch


De Reusch is wettelijk verplicht om u toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de website.
De Reusch gebruikt cookies en soortgelijke technieken voor de volgende doeleinden:

het gebruik,beheer en gericht kunnen tonen van advertenties en het vaststellen van de goede werking hievan voor een aantal van bovenstaande punten is het vastleggen van bezoekersgedrag noodzakelijk. Ook derde partijen kunnen cookies plaatsen via De Reusch en internetgedrag volgen, zoals bijvoorbeeld het geval is bij embedded video's van Youtube.

 

Ja, ik begrijp het
Inloggen
Winkelmandje

Verjaardag Box - Gulpener bierpakket

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
38,00
Zet op verlanglijstje
Samengesteld
Toevoegen aan favorieten
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Veel gestelde vragen

Artikelomschrijving

Inhoud Verjaardagsbox:
6 stuks Zwamballen (Zwamburg)
1 potje Appelstroop (Stroopstooker)
1 Sjevraoje geitenkaas (± 200 gr) (Sjevraoje Stassen Kaas)
1 Zuurdesem noten-vijgenbrood (Bakkerij Brokel)
1 Gulpener bierpakket (Gulpener Bierbrouwerij)

Zwamburg (Schimmert):                               
Zes heerlijke duurzame bitterballen gemaakt van oesterzwammen biologisch geteeld op koffiedik in Schimmert. Door de knapperige korst en de romige roux proef je uiteindelijk een lichte champignonsmaak en voel je bij iedere hapje stukjes oesterzwam. De salpicon van onze Zwamballen bestaat uit 25% duurzame koffiedik oesterzwammen. Ten opzichte van de standaard rundvlees bitterbal besparen we 80 liter water. Naast het feit dat deze bitterbal erg lekker is, is hij ook 100% veganistisch en ook goed voor het milieu.

Stroopstoker (Bunde):
Potje fruitige appelstroop van Jonagold of Schone van Boskoop uit Bunde. Sinds 2007 maakt De Stroopstoker de lekkerste appelstroop van één enkel ras appelen. De stropen van De Stroopstooker zijn van 100% appels. Single fruit stroop, Mono cépage. Geen ‘combinaties van’ of ‘toevoegingen van’ en juist daardoor zijn de fruitstropen puur en uniek van smaak! 

Sjevraoje Stassen Kass (Eijsden):  
Een ambachtelijk geproduceerd romig stukje geitenkaas uit Eijsden ( ongeveer 250 gram) . Pas op het moment dat je iets proeft wat veel beter smaakt, een andere structuur heeft en iets opgraaft diep uit je herinnering, begrijp je dat het beter en gezonder kan. De unieke smaak is een gevolg van de kwaliteit van de melk, de juiste balans bij het gebruik van de rijpingsculturen en het rijpingsproces. Fred Stassen maakt zijn kaas in de kelders van het Ursulinenconvent te Eijsden.

Bakkerij Brokel (Cadier en Keer):
Ambachtelijk Zuurdesem noten-vijgen brood. Zuurdesem, zuurdeeg, natuurdesem of desem is een brooddeeg op basis van bloem en water zonder toevoeging van bakkersgist. Het deeg rijst daarentegen door fermentatie op basis van melkzuurbacteriën, azijnzuurbacteriën en gisten die er van nature in aanwezig zijn. Bakker Suranga bakt al zijn broden in het voormalige missiehuis te Cadier en Keer. Het brood wordt half-gebakken geleverd zodat je het thuis zelf kan af bakken, 10 minuten op 200° in een voorverwarmde oven. Mmm…verser kan niet.

Gulpener Bierbrouwerij (Gulpen):                                           
Een pakket met 11 biertjes van de meest duurzame bierbrouwerij van Europa, uit Gulpen.

Weetje: Bierbrouwer Gulpener opent binnenkort een nieuw brouwhuis, dat volgens het bedrijf het duurzaamste brouwhuis van Europa is. De nieuwe installatie vervangt de uit 1965 stammende brouwerij, die 'technisch versleten' is. Zo wordt het bier tijdens het brouwproces op temperatuur gebracht met de injectie van zowel stoom als heet water. "Stoom kun je niet bufferen, dat moet je op temperatuur brengen op het moment dat je het nodig hebt, warm water kun je wel bufferen", legt Rutten uit. "De warmtepomp, die we in fase 2 gaan installeren produceert water van 110 graden en levert stoom als we het nodig hebben. Daardoor hebben we de piekbelasting kunnen halveren. Daarnaast is er een nieuwe techniek toegepast die het koken van het brouwsel vervangt. Door de zogenaamde Eco Stripper wordt de verdamping van het brouwsel gereduceerd van 9% tot 1%. Gulpener is de eerste speciaalbierbrouwerij ter wereld met deze techniek. Dat scheelt veel energie".

Alle producten die wij aanbieden worden met veel passie door onze producenten geteeld, geproduceerd en verwerkt binnen een straal van 46 km vanaf Schimmert of zoals wij zeggen, “eten en drinken van zover je kunt kijken”. Daarna worden deze met veel liefde verwerkt tot een mooi smakelijk eindproduct.


LET OP!
Deze box kan twee dagen na bestelling worden opgehaald in Schimmert, Bockhofweg 10, 6333AZ (tegenover de Reusch). Openingstijden: ma t/m vrijdag van 09:00 t/m 17:00.



Specificaties

LeverancierDe Reusch
Artikelcode100016
VerpakkingStuk(s)

Stel een vraag over dit artikel

     

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20201127 05:51:18 PC10False0FalseTrue0