Cookies op De Reusch


De Reusch is wettelijk verplicht om u toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de website.
De Reusch gebruikt cookies en soortgelijke technieken voor de volgende doeleinden:

het gebruik,beheer en gericht kunnen tonen van advertenties en het vaststellen van de goede werking hievan voor een aantal van bovenstaande punten is het vastleggen van bezoekersgedrag noodzakelijk. Ook derde partijen kunnen cookies plaatsen via De Reusch en internetgedrag volgen, zoals bijvoorbeeld het geval is bij embedded video's van Youtube.

 

Ja, ik begrijp het
Inloggen
Winkelmandje

Picknick Box

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
44,00
Zet op verlanglijstje
Vandaag besteld is over 2 werkdagen ophalen
Toevoegen aan favorieten
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Veel gestelde vragen

Artikelomschrijving

Inhoud Picknick Box
1 Brioche Brood van Bakkerij Brokel
1 Aerpelmik van de Arenshof
± 120 gram Geulhemmer Grottenham van Vreuger
1 potje Peren-appelstroop van Puur Vandewall
1 potje Honingmosterd van BEEing Pure
1 Sjevraoje Geitenkaas (± 200 gram) van Sjevraoje Stassen Kaas
1 potje Jam Aardbei-Citroen van De Jambrouwerij
1 pakje Mestreechter Mocca koffie van Blanche Dael
1 pakje Reusche thee melange van Blanche Dael

De inhoud van de box kan afwijken van de getoonde foto.

Bakkerij Brokel (Cadier en Keer):
Een heerlijk ambachtelijk en zoet Brioche brood. Brioche brood is een zacht, zoet wittebrood, dat oorspronkelijk uit Frankrijk komt. Het is zo licht en luchtig, dat het eigenlijk niet echt brood is maar eerder een cake. Bakker Suranga bakt al zijn broden in het voormalige missiehuis te Cadier en Keer. Het brood wordt half-gebakken geleverd zodat je het thuis zelf kan af bakken, afbakken in 10 minuten op 200° in een voorverwarmde oven. Mmm…verser kan niet. 

Arenshof (Arensgenhout):
Heerlijke aerpelmik (ambachtelijk aardappelbrood) uit Arensgenhout. Ivo Mulders heeft in 2018 meegedaan aan het populaire tv programma De Lekkerbek. Hij haalde met zijn aardappel creatie de finale en sindsdien eet bijna héél Limburg Aerpelmik. Bak het ontdooide brood, circa 10 minuten af, in een op 200 graden voorverwarmde oven.. Mmm…verser kan niet.

Vreuger (Schimmert):
Geulhemmer Grotten ham wordt vervaardigd van hammen van speciaal gemeste varkens, de Krull varkens uit de omgeving. De hammen worden nauwkeurig geselecteerd en gezouten. Totaal rijpen de hammen 12 maanden waarvan 1 maand in een afgesloten ruimte in de Geulhemmergrot. Door de in de grot aanwezige rijpingsschimmels ontstaat de specifiek en unieke smaak.

Puur Vandewall (Eckelrade):
Perenappelstroop van zelf geteeld biologisch fruit uit Eckelrade. Mart Vandewal, biologisch fruitteler en ambachtelijke stroopstoker uit Eckelrade. Het ambachtelijke stroopstoken staat inmiddels op de Culturele erfgoedlijst. Een potje perenappelstroop bestaat voor 80% uit ingedikt perensap en 20% ingedikt appelsap. Mart Vandewall "stookt" al ruim 40 jaar met veel passie traditionele stroop.

BEEing Pure honing (Gronsveld): 
Zelfgemaakte honingmosterd met circa 30% Limburgse honing. Het scherpe van de mosterd en het zoete van de honing zorgen samen voor een zachte, milde smaakcombinatie. Kenny Essers uit Maastricht is een van de jongste professionele imkers van Nederland. Tijdens zijn opleiding tot herborist, waar hij leerde over de geneeskrachtige eigenschappen van planten, ontdekte hij zijn fascinatie voor bijen. De bijen doen het meeste werk. In het Limburgse heuvelland verzamelen ze nectar om er vervolgens in de bijenkasten honing van te maken. Na het koud slingeren is de honing klaar. 

Sjevraoje Stassen Kaas (Eijsden):  
Een ambachtelijk geproduceerd romig stukje geitenkaas uit Eijsden (ongeveer 250 gram) . Pas op het moment dat je iets proeft wat veel beter smaakt, een andere structuur heeft en iets opgraaft diep uit je herinnering, begrijp je dat het beter en gezonder kan. De unieke smaak is een gevolg van de kwaliteit van de melk, de juiste balans bij het gebruik van de rijpingsculturen en het rijpingsproces. Fred Stassen maakt zijn kaas in de kelders van het Ursulinenconvent te Eijsden.

De Jambrouwerij (Riemst, België):   
Een potje jam, smaakcombinatie Pruim-Appelsien. Maarten Simonis, van oorsprong afkomstig uit Heerlen, is elke dag druk met grote pannen en koperen ketels. In Riemst pruttelt elke dag wel weer iets anders, dan aardbeien, dan weer pruimen, dan weer vlierbessen en hiervan maakt hij steeds maar weer de lekkerste combinaties, gelei, jam of chutney. Laat je verassen door de betoverende smaak van de Jambrouwerij.

Blanche Dael (Maastricht): 
Blache Dael houdt van koffie. En van thee. Van de geur, de smaak, de warmte. Van de zintuigen die het prikkelt en van de ontmoeting die het stimuleert. Van alles eigenlijk. Dat is Blanche Dael. Dé koffiebranderij en theepakkerij uit Maastricht. Deze Mestreechter Mocca staat voor Reuze koffiecultuur. De smaak is zuiver en rond met zoete tonen en de geur is aromatisch. 
De theepakkerij van Blanche Dael melangeert en verpakt thee op ambachtelijke wijze. De smaak is gericht op de Limburgse theecultuur en kent vele zoete en kruidige smaken. Theedrinken is theezetten, is geduld hebben, is genieten van momenten, delen met elkaar, even afschakelen of opwarmen. Het is voor velen een vast dagelijks ritueel.

Alle producten die wij aanbieden worden door onze producenten geteeld, geproduceerd en verwerkt binnen een straal van 46 km vanaf Schimmert of zoals wij zeggen, “van zover je kunt kijken”. Daarna worden deze met veel passie verwerkt tot een mooi smakelijk eindproduct.

LET OP!
Deze box kan twee werkdagen na bestelling worden opgehaald in Schimmert, Bockhofweg 10, 6333AZ (tegenover de Reusch). Openingstijden: ma t/m vr van 09:00 t/m 17:00.

Stel een vraag over dit artikel

     

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20201127 06:09:26 PC10False0FalseTrue0