Welkom bij de Reusch


 

Wij verkopen geen alcohol onder de 18!

Wij hebben de NIX18 afspraak gemaakt, daarmee willen wij voorkomen dat jongeren onder de 18 alcohol nuttigen.
Daarom verkopen wij geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.



 

Ja, ik begrijp het
Inloggen
Winkelmandje
Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
48,00
Zet op verlanglijstje
Vandaag besteld is over 2 werkdagen ophalen
Toevoegen aan favorieten
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Veel gestelde vragen

Artikelomschrijving

Omdat goede vriendschap af en toe beloond moet worden!

Inhoud Vriendenbox:
1 Roggebonk van Bakkerij Brokel
1 Sjevraoje kaas (±200 gr) van Sjevraoje Stassen Kaas
1 potje Perenappelstroop van Puur Vandewall
1 Bierpakket "Vrijheid proef je" van de Gulpener Bierbrouwerij

Bakkerij Brokel (Cadier en Keer):
De Roggebonk is een heerlijk ambachtelijk zuurdesem brood. Het brooddeeg is op basis van bloem en water zonder toevoeging van bakkersgist. Het deeg rijst daarentegen door fermentatie op basis van melkzuurbacteriën, azijnzuurbacteriën en gisten die er van nature in aanwezig zijn. Bakker Suranga bakt al zijn broden in het voormalige missiehuis te Cadier en Keer. Het brood wordt half-gebakken geleverd zodat je het thuis zelf kan af bakken, afbakken in 10 minuten op 200° in een voorverwarmde oven. Mmm…verser kan niet.

Sjevraoje Stassen Kaas (Eijsden):
Een ambachtelijk geproduceerd romig stukje geitenkaas uit Eijsden. Pas op het moment dat je iets proeft wat veel beter smaakt, een andere structuur heeft en iets opgraaft diep uit je herinnering, begrijp je dat het beter en gezonder kan. De unieke smaak is een gevolg van de kwaliteit van de melk, de juiste balans bij het gebruik van de rijpingsculturen en het rijpingsproces. Fred Stassen maakt zijn kaas in de kelders van het Ursulinenconvent te Eijsden.

Puur Vandewall (Eckelrade):
Perenappelstroop van zelf geteeld biologisch fruit uit Eckelrade. Mart Vandewal, biologisch fruitteler en ambachtelijke stroopstoker uit Eckelrade. Het ambachtelijke stroopstoken staat inmiddels op de Culturele erfgoedlijst. Een potje perenappelstroop bestaat voor 80% uit ingedikt perensap en 20% ingedikt appelsap. Mart Vandewall "stookt"al ruim 40 jaar met veel passie traditionele stroop.

Gulpener Bierbrouwerij (Gulpen):
Gulpener heeft vele mooie biertjes en snappen ook dat ze het jullie niet makkelijker maken! Daarom hebben zij een mooie geschenkverpakking voor jullie samengesteld, "Vrijheid proef je". Dan hoef jij niet te kiezen, en kan de gelukkige genieten van verschillende mooie bieren!

Weetje: Wat is zuurdesembrood?
Dit is brood waarvan het deeg niet met gist is gerezen, maar met zurig deeg als rijsmiddel. Desem is zuur geworden deeg. Je maakt een dun beslag van (biologisch) meel en water en laat dat rusten. Na een paar dagen ontwikkelt zich de gewenste “microflora” van bacteriën en gisten. Deze doen het beslag opborrelen en een fris-zure geur verspreiden. Bij het deeg maken wordt iets van dit verzuurde deeg toegevoegd om het brooddeeg te laten rijzen. Het allereerste brood, ongeveer 1500 jaar voor Christus, werd op deze manier gebakken.

Alle producten die wij aanbieden worden door onze producenten geteeld, geproduceerd en verwerkt binnen een straal van 46 km vanaf Schimmert of zoals wij zeggen, “van zover je kunt kijken”. Daarna worden deze met veel passie verwerkt tot een mooi smakelijk eindproduct. 

LET OP!
Deze box kan twee werkdagen na bestelling worden opgehaald in Schimmert, Bockhofweg 10, 6333AZ (tegenover de Reusch). Openingstijden: ma t/m vr van 09:00 t/m 17:00.

Specificaties

LeverancierDe Reusch
CategorieBoxen met streekproducten (samengestelde artikelen)
Artikelcode100017
VerpakkingStuk(s)

Stel een vraag over dit artikel

     

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
tag 20210225 11:02:15 PC10False0FalseTrue0